Team

Wieland woont met zijn gezin (Evi, Guust en Lander) op het domein. Als conciërge en klusjesman zorgt hij ervoor dat alles op wieletjes loopt. Wieland helpt, herstelt, onderhoudt het groen en zorgt voor de dieren met de glimlach. 

Evi

Gastvrij, vrolijk en creatief staat Evi naast haar man Wieland. Als medebeheerder / conciërge woont met haar gezin op het domein, dus je komt haar vast wel eens tegen met een hartelijke glimlach of helpende hand.

Grietje is onze administratief medewerkster. Je vindt haar op bureau of op het domein, steeds met de glimlach. Of het nu gaat over de voorbereiding van jouw verblijf, of onvoorziene omstandigheden ter plaatse, Grietje helpt je graag op weg om van jullie verblijf in Cadzandië een onvergetelijke ervaring te maken.

Onze vrolijke facilitair medewerkster kom je graag al zingend tegen. Deze enthousiaste en lieve mama houdt het graag overal spik en span. Het liefst wil Elly nergens stofjes of vlekjes bespeuren.

Af en toe zijn haar groene vingers aan het kriebelen om mooie bloemstukjes te maken.

Onze tweetalige sociale centrumverantwoordelijke houdt ervan om tussen de mensen te zijn. Ze staat altijd klaar om iedereen van klein tot groot te helpen en nieuwe ideeën te ontwikkelen

?

Word jij onze nieuwe kok?

Björn is onze enthousiaste algemeen coördinator met tonnen energie. Hij is niet moe te krijgen en ziet overal leuke nieuwe ideeën. Hij werkt graag met mensen en is vooral een echte buitenmens.

Pauline en Paulette zijn onze vrolijke varkens.

Deze long snout varkens vergezellen ons met hun enthousiaste geknor en houden onze borders vrij van berenklauw.

Torgal is de ram van de kudde schapen. Hij is graag dicht bij de andere vriendjes. De schaapjes zijn de natuurlijke grasmaaier op het domein. Torgal en de drie andere ooien zijn Herdwick schapen. Het is een zeldzaam oerras, taai, stoer maar toch rustig en zachtaardig. Ze komen uit de Lake District, een bergachtig en nat gebied in het noordwesten van Engeland.

Puk

Puk is een kleine grijze kip. In Cadzandië zijn er vier 'dwerg cochins', een lief en kindvriendelijk ras. Ze zijn zo mooi met de veren op hun poten.

Onze kippen zorgen mee voor het milieu, zo kunnen wij onze afvalhoop sterk verminderen.

Momenteel nog geen eitjes, maar wie weet ?