Team

Onze vrolijke facilitair medewerkster kom je graag al zingend tegen. Deze enthousiaste en lieve mama houdt het graag overal spik en spam. Het liefst wil Elly nergens stofjes of vlekjes bespeuren.

Af en toe zijn haar groene vingers aan het kriebelen om mooie bloemstukjes te maken.

Ortwin is onze immer behulpzame conciërge en klusjesman. Iets kapot, geen probleem, Ortwin herstelt het! Hij is een grote dierenvriend en zorgt ervoor dat ook de diertjes zich hier kiplekker voelen.

Onze tweetalige sociale centrumverantwoordelijke houdt ervan om tussen de mensen te zijn. Ze staat altijd klaar om iedereen van klein tot groot te helpen en nieuwe ideeën te ontwikkelen

Edwin onze kok staat altijd klaar voor een mopje. In 1, 2, 3 maakt hij van die kilo’s verse groentjen een overheerlijke maaltijd klaar. Hij is pas blij als iedereen duimen en vingers aflikt!

Björn is onze enthousiaste algemeen coördinator met tonnen energie. Hij is niet moe te krijgen en ziet overal leuke nieuwe ideeën. Hij werkt graag met mensen en is vooral een echte buitenmens.

Torgal is de ram van de kudde schapen. Hij is graag dicht bij de andere vriendjes. De schaapjes zijn de natuurlijke grasmaaier op het domein. Torgal en de zes andere ooien zijn Herdwick schapen. Het is een zeldzaam oerras, taai, stoer maar toch rustig en zachtaardig. Ze komen uit de Lake District, een bergachtige en nat gebied in het noordwesten van Engeland.

Puk

Puk is een kleine grijze kip. In Cadzandië zijn er vier 'dwerg cochins', een lief en kindvriendelijk ras. Ze zijn zo mooi met de veren op hun poten.

Onze kippen zorgen mee voor het milieu, zo kunnen wij onze afvalhoop sterk verminderen.

Momenteel nog geen eitjes, maar wie weet ?