Team

De vriendelijke en behulpzame centrumverantwoordelijke is altijd enthousiast.  Deze duizendpoot zorgt er graag voor dat alles vlot verloopt en iedereen het naar zijn zin heeft. Ze onthoudt de kleinste details, en staat altijd klaar om de anderen te helpen.

Onze vrolijke facilitair medewerkster kom je graag al zingend tegen. Deze enthousiaste en lieve mama houdt het graag overal spik en spam. Het liefst wil Elly nergens stofjes of vlekjes bespeuren.

Af en toe zijn haar groene vingers aan het kriebelen om mooie bloemstukjes te maken.

Ortwin is onze immer behulpzame conciërge en klusjesman. Iets kapot, geen probleem, Ortwin herstelt het! Hij is een grote dierenvriend en zorgt ervoor dat ook de diertjes zich hier kiplekker voelen.

Onze vrijwilligster Ilse is ons manusje van alles. Ze springt bij waar nodig. Als echt natuurmens voelt ze zich goed op het domein tussen de stille bomen en kwetterende vogels.

Onze tweetalige sociale centrumverantwoordelijke houdt ervan om tussen de mensen te zijn. Ze staat altijd klaar om iedereen van klein tot groot te helpen en nieuwe ideeën te ontwikkelen

Edwin onze kok staat altijd klaar voor een mopje. In 1, 2, 3 maakt hij van die kilo’s verse groentjen een overheerlijke maaltijd klaar. Hij is pas blij als iedereen duimen en vingers aflikt!

Björn is onze enthousiaste algemeen coördinator met tonnen energie. Hij is niet moe te krijgen en ziet overal leuke nieuwe ideeën. Hij werkt graag met mensen en is vooral een echte buitenmens.

Onze speelvogel en entertainer van het domein. Hij staat altijd klaar om te spelen en mensen blij te maken. Het liefst van al is hij zo dicht mogelijk bij de mensen. Zijn lievelingsspel? Probeer maar eens een bal te gooien.

Torgal is de ram van de kudde schapen. Hij is graag dicht bij de andere vriendjes. De schaapjes zijn de natuurlijke grasmaaier op het domein. Torgal en de zes andere ooien zijn Herdwick schapen. Het is een zeldzaam oerras, taai, stoer maar toch rustig en zachtaardig. Ze komen uit de Lake District, een bergachtige en nat gebied in het noordwesten van Engeland.

Puk

Puk is een kleine grijze kip. In Cadzandië zijn er vier 'dwerg cochins', een lief en kindvriendelijk ras. Ze zijn zo mooi met de veren op hun poten.

Onze kippen zorgen mee voor het milieu, zo kunnen wij onze afvalhoop sterk verminderen.

Momenteel nog geen eitjes, maar wie weet ?