Sea the possibilities

We verwelkomen jou en je team graag op ons domein voor een onvergetelijke teambuilding.

Verbinding, authenticiteit, speelsheid en kwetsbaarheid staan bovenaan onze prioriteitenlijst.

Laat je inspireren door ons divers activiteitenkeuzemenu.
Ga creatief met je team aan de slag, en geef een leuke twist aan jullie verblijf.

Wij bieden met ons keuzemenu enkele suggesties aan om jullie teambuilding op een verbindende, verruimende en versterkende manier in te vullen, mochten jullie dat wensen.

Het staat jullie natuurlijk vrij om een volledig eigen programma te hanteren.

Voor het serieuze werk zijn onze zalen voorzien van tafels, stoelen, flipchart, beamer en scherm en geluidsinstallatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat met de gekozen activiteiten.

Together we sea the possibilities….

Grensverleggende activiteiten

Deze mag je niet gebruiken.

Mogelijks de meest vurige opdracht die jullie als team ooit samen zullen ervaren en vervullen.

Als je ooit letterlijk door het vuur bent gegaan, weet je wat je aankan en besef je bij problemen dat je ooit voor hetere vuren hebt gestaan.

Tijdens een vuurloop word je begeleid door onze ervaren fire walk instructors die reeds honderden mensen succesvol over het vuurtapijt hielpen en die je letterlijk stap voor stap door het proces zullen begeleiden. Met de juiste mindset en focus zul je de kracht en energie voelen die vrijkomt bij het oversteken van de vurige kolen.

Durf nieuwe stappen te zetten voor jezelf, en als team. Want wat door het vuur gaat, komt er nooit in dezelfde hoedanigheid uit.

 

Doorbreek onzekerheid, angst en twijfel.

Verlos jezelf van alle pijlen die op jou worden afgevuurd en kom in je kracht te staan.

Breek een houten pijl met het zwakste punt van je lichaam – je keelholte – en ervaar dat de enige limiet in je geest zit en nergens anders.

Een sessie pijlbreken bevordert de teamspirit, en elk individu wordt meegenomen in het leerproces van de gehele groep.

Onze ervaren coaches zorgen ervoor dat je sterker en zelfverzekerder in het leven staat, zodat je gemakkelijk kunt omgaan met de uitdagingen die op je pad komen.

Dompel je onder in het koude water en voel hoe je lichaam direct in actie komt. De intense koude zorgt voor een ware endorfine rush en zorgt ervoor dat je je energieker en alerter voelt dan ooit tevoren.

Baan je een weg over een pad met glasscherven. Kom hierbij uit de stroom van jouw gedachten en wees aanwezig in het hier en nu.

Laat je angsten achter en stap letterlijk over je grenzen heen. Door je focus en concentratie te behouden, zul je merken dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit had gedacht. Het is een intense ervaring die je zelfvertrouwen een boost zal geven en je sterker zal maken, zowel fysiek als mentaal.

Onder professionele begeleiding zetten jij en je team de eerste stappen en bouw je controle op over elke volgende stap op je pad.

Durf te breken met je comfortzone en laat jezelf zien wat je werkelijk in je mars hebt.

Fysiek en actief

Deze mag je niet gebruiken.

Tijdens deze activiteit gaan duo’s aan de slag met verschillende yoga-posities die ze met twee kunnen uitvoeren, waarbij ze begeleid worden door een yoga-docent. Door de samenwerking en elkaar te ondersteunen of in balans te houden, verleggen de deelnemers hun grenzen en helpen ze elkaar om hetzelfde te doen. De activiteit is een moment om tot rust te komen met een humoristische en uitdagende toets.

Onze sportieve partners komen naar het domein en verzorgen hier ter plaatse een leuke, afwisselende en actieve (halve) dag op maat van jullie groep. Voorbeelden van veelgevraagde activiteiten: archery attack, bamboestieken, bumperball, (super)suppen,…

Trek er op uit naar het strand of de mooie omgeving van Cadzand en beleef onder leiding van onze professionele sportieve partners een onvergetelijke (halve) dag. Onze partners denken graag met jou mee om een programma op maat te maken. Denk hierbij vb aan golfsurfen, powerkiten, suppen, kanoën, expeditie Robinson, Groese straatgolf

Speels en bezinnend

Deze mag je niet gebruiken.

Eén weg naar binnen; één weg terug naar buiten. De enige keuze die je maakt, is of je het labyrint in gaat of niet. Het labyrint is een oeroud archetype dat verbonden is met transformatie en (weder)geboorte, alsook is het een metafoor voor jouw levenspad. Er zijn verwachte en onverwachte wendingen. De vorm van het labyrint geeft vertrouwen dat je je kern (bestemming) ook echt kunt bereiken. Hoe delen jullie als groep dit labyrint? Hoe gaan jullie om met ontmoetingen en verbindingen? Wat is jullie gedeelde bestemming?

In een doolhof verlies je de weg. Een labyrint wijst je de weg.

Vertellen van verhalen rond een kampvuur wordt al eeuwen gedaan en werkt uitermate verbindend.

Deel jullie verhalen. Over vroeger. Over nu. Over dromen. Over twijfels. Over de toekomst.

Er zijn op het domein drie kampvuurplaatsen waar jullie kunnen samenkomen.

Heel wat spelletjes herinneren ons aan onze jeugd.

Haal uit ons spelarchief één spel dat een herinnering oproept en deel dit met je team.

Wie herkent dit? Wie heeft zin om mee te spelen? Ga je gang. Geef je innerlijke kind terug de ruimte en doe lekker gek.

Ga met de fiets(*) op ontdekking in de prachtige omgeving en geniet van de gezonde buitenlucht. Laat je inspireren door een van de aanwezige fietsroutes en stippel zelf een parcours uit doorheen de polders  of langs de kust. Of blijf op het domein en hou een leuke gocart-race.

(*) fietsen worden verhuurd. Go carts zijn vrij ter beschikking.