Thaise curry

Ingrediënten (2 pers)

  •  
  •  
  •  
  • 200gr rijst naar keuze
  • 30gr pompoenpitten
  • 200gr roerbakreepjes
  • 200gr bamigroenten
  • 200dl kokosmelk
  • 20gr currypasta
  • zout, suiker
  • aardappelzetmeel
  • gehakte koriander
  • kroepoek
Thaise curry

Bereiding

  1. Bak de roerbakreepjes met de groenten
  2. los de currypasta op in warme kokosmelk
  3. meng de curry/kokosmelk door de groenten en bind eventueel af met het aardappelzetmeel
  4. breng op smaak met wat zout en suiker
  5. kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
  6. meng de rijst met de pompoenpitten
  7. bestrooi het geheel net voor het opdienen met de gehakte koriander
  8. serveer met een apart schaaltje kroepoek

Notitie

Smaakt beter indien bereid met een glimlach.