Romige herfstpasta

Ingrediënten (2 pers)

Basis

  • 150gr paccheri pasta
  • 150gr vegetarische balletjes
  • 2dl room
  • 50gr oesterzwammen
  • 50gr kastanjechampignons (grof gesneden)
  • 50gr boerenkool
  • 50gr grana padano kaas
  • 50gr pompoenblokjes
  • 50gr kleine broccoliroosjes
  • 50gr geitenkaas
  • groentenboullion
  • knoflook
  • peper en zout
  • noten
hoofdgerecht romige herfstpasta

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de verpakking.
  2. Bak ondertussen de paddenstoelen en de balletjes in een aparte pan.
  3. Vermeng er de boerenkool bij en kruid naar smaak.
  4. Voeg de pompoenblokjes toe.
  5. Voeg de room en de grana padano toe.
  6. Meng de gekookte pasta onder deze saus.
  7. Werk af en garneer met de gekookte broccoliroosjes, verkruimelde geitenkaas en geroosterde noten.

Notitie

Smaakt beter indien bereid met een glimlach.