Romige herfstpasta
Ingrediënten (2 pers)
Basis
- 150gr paccheri pasta
- 150gr vegetarische balletjes
- 2dl room
- 50gr oesterzwammen
- 50gr kastanjechampignons (grof gesneden)
- 50gr boerenkool
- 50gr grana padano kaas
- 50gr pompoenblokjes
- 50gr kleine broccoliroosjes
- 50gr geitenkaas
- groentenboullion
- knoflook
- peper en zout
- noten
Bereiding
- Kook de pasta volgens de verpakking.
- Bak ondertussen de paddenstoelen en de balletjes in een aparte pan.
- Vermeng er de boerenkool bij en kruid naar smaak.
- Voeg de pompoenblokjes toe.
- Voeg de room en de grana padano toe.
- Meng de gekookte pasta onder deze saus.
- Werk af en garneer met de gekookte broccoliroosjes, verkruimelde geitenkaas en geroosterde noten.
Notitie
Smaakt beter indien bereid met een glimlach.
Getagged broccoli, champignon, geitenkaas, oesterzwam, Pasta, pompoen